Menu

Olie-therapie

> volgende pagina: AromaTouch™ massage

Je hebt vast wel eens genoten van de geur van bijvoorbeeld een roos en daarmee de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën ervaren.

Naast de veelal heerlijke geuren zijn essentiële oliën – gewonnen uit zaden, schors, stelen, wortels en bloemen – al heel lang in gebruik in de gezondheidszorg, voor schoonheidsbehandelingen, bij de bereiding van maaltijden en als schoonmaakmiddelen.

Ik concentreer me vooral op de emotionele en lichamelijke wellness-toepassingen. Hierbij kunnen de oliën elk afzonderlijk gebruikt worden maar ook in een samenstelling van verschillende oliën.

De essentiële oliën kunnen op de huid aangebracht worden, in de lucht verspreid worden door middel van een diffuser, of worden ingenomen. De positieve en gezonde effecten van essentiële oliën zijn eindeloos.

Omdat het om je gezondheid gaat wil je er uiteraard zeker van zijn dat de essentiële oliën werkzaam en zuiver zijn. De oliën die ik gebruik en aanbeveel zijn van het merk ‘dōTERRA’. De dōTERRA essentiële oliën beschikken over de hoogste hoeveelheid actieve heilzame elementen, zijn vrij van vervuilende stoffen en verandering en hebben het CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) keurmerk.

Omdat er zoveel meer te vertellen is over het gebruik van de essentiële oliën en de andere mogelijkheden met dōTERRA kom ik graag langs voor een persoonlijk gesprek, een presentatie voor een groep of voor een gezellige en leerzame workshop. Klik hier om een afspraak te maken.

Wil je alvast meer weten, bekijk dan het hele dōTERRA-assortiment hier of klik op:

–> Webshop: www.mydoterra.com/metirene