Menu

Terug naar jezelf

> volgende pagina: HSP-begeleiding

Maanden, misschien zelfs al jaren, vraag je jezelf af waarom je ‘het’ maar niet kunt vinden in het leven… Waarom voelt het toch altijd alsof je anders bent dan andere mensen? Waarom lijkt het alsof zij jou nooit begrijpen en waarom begrijp jij niets van hen? Allemaal vragen waarop je het antwoord niet kunt vinden. Héél frustrerend!

Als je jezelf hierin herkent dan ben je hoogstwaarschijnlijk hoogsensitief. En dan kunnen we elkaar de hand schudden want ik ben dat ook! Daar kwam ik ruim 15 jaar geleden achter omdat ik met dezelfde vragen/issues worstelde, totdat ik besloot dat het genoeg was. Ik bezocht psychologen, las vele boeken over dit onderwerp en raakte gefascineerd. Ik volgde diverse trainingen en opleidingen, waaronder die van HSP-begeleider. In mijn werk/praktijk is hoogsensitiviteit mijn specialisatie, maar ook op andere vlakken bied ik je graag mijn kennis en ervaring aan; mijn bewustwordingscoaching bijvoorbeeld leert je een betere focus te leggen op je persoonlijke ontwikkeling en groei. Mijn hele werkwijze – die ik de ‘welzijnsdriehoek’ noem – is er helemaal op gericht om ervoor te zorgen dat ook jij jouw natuurlijke kwaliteiten weer volledig tot bloei kan laten komen. 

Met deze gevoelens heb ik zelf ook jarenlang geworsteld, totdat ik besloot dat het genoeg was. Ik bezocht psychologen, ontdekte dat ik hoogsensitief  (HSP) was en las vervolgens vele boeken over dit onderwerp en raakte gefascineerd. Ik volgde diverse trainingen en opleidingen, voegde daar ervaringen uit mijn eigen ‘leerschool’ aan toe en creëerde daarmee een unieke combinatie: ik noem dit mijn ‘welzijnsdriehoek‘. Graag deel ik deze kennis en ervaring zodat ook jij je natuurlijke kwaliteiten weer volledig tot bloei kunt laten komen.

Mag ik jou begeleiden? Mijn specialisatie is hoogsensitiviteit, maar ook voor algemene bewustwording en coaching is mijn vorm van begeleiding uitermate geschikt. Bel (06-53588396) of mail me (bewust@metirene.nl), dan kijken we samen wat we kunnen bereiken. Ik hoop je gauw te zien of te horen want ook jij verdient het om terug te gaan naar jezelf!

Lieve groet,
Irene

(HSP-)begeleiding & coaching

Aan de hand van praktische richtlijnen met bijbehorende oefeningen leer je in 10 sessies inzicht te krijgen in je blokkades en negatieve overtuigingen. Dat wat je leert kan direct toegepast worden in de praktijk, zodat je al snel de nodige veranderingen zult ervaren.

Essentiële oliën inzetten

De oliën die ik aanbeveel en in mijn praktijk gebruik zijn van het merk ‘dōTERRA’. Deze 100% natuurlijke essentiële oliën beschikken over een hoge therapeutische waarde, zijn vrij van schadelijke toevoegingen en hebben het CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) keurmerk.

Energetisch meten

Door energetisch meten is het mogelijk om op je onderbewuste af te stemmen en zo blokkades en/of trauma’s naar boven te halen die je in het dagelijkse leven in de weg staan.  In mijn praktijk maak ik daarvoor onder andere gebruik van een ‘biotensor’.