Menu

Terug naar jezelf

> volgende pagina: Over hoogsensitiviteit

Maanden, misschien zelfs jaren, vraag je je al af waarom je ‘het’ maar niet kunt vinden in het leven… Waarom je je zo anders voelt, waarom je anderen niet begrijpt of waarom anderen jou niet begrijpen. En dat onbestendige gevoel dat het beter moet kunnen (voelen) maar dat je er je vinger niet op kunt leggen, laat staan dat je weet wát je zou moeten veranderen.

Maar gelukkig ben ik er! En ik wil en kan je helpen. Heel graag zelfs! Ik heb zelf ook jarenlang geworsteld met vervelende vraagstukken waar ik geen antwoord op wist en ook ik had dat onbestendige gevoel… Maar mijn inzichten zijn veranderd en ik begrijp weer wie ik ben. En wat ik moet doen om niet langer ‘buiten mezelf’ maar weer ‘binnen mezelf’ te leven; terug naar mezelf, dus.

Wil jij dit ook leren? Bel (06-53588396) of mail me (hsp@metirene.nl), dan leg ik je uit wat ik voor jou kan en wil betekenen. Hoe ik te werk ga bij mijn coaching en hoe ik gebruik maak van extra toepassingen zoals het energetisch meten met de biotensor en het inzetten van essentiële oliën. Ik hoop je gauw te zien of te horen want ook jij verdient het om terug te gaan naar jezelf!

Warme groet,
Irene

Hoogsensitiviteitsbegeleiding

In 10 sessies leer ik je inzicht te krijgen in de wondere wereld van HSP’s. Dit doe ik aan de hand van praktische richtlijnen en uitleg met bijbehorende oefeningen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, er wordt niet ‘zweverig’ gedaan en er worden geen moeilijke of onbegrijpelijke termen gebruikt.

Essentiële oliën inzetten

De oliën die ik gebruik en aanbeveel zijn van het merk ‘dōTERRA’. De dōTERRA essentiële oliën beschikken over de hoogste hoeveelheid actieve heilzame elementen, zijn vrij van vervuilende stoffen en verandering en hebben het CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) keurmerk.

Energetisch meten

De biotensor is een uniek instrument waarmee je energetisch kunt testen. Het kan trillingen vanuit het lichaam opvangen. Tijdens het testen ben ik een ‘doorgeefkanaal’ van die trillingen/energie en dat maakt o.a. het ‘op maat’ inzetten van essentiële oliën mogelijk.