Menu

HSP-begeleiding & coaching

> volgende pagina: Olie-therapie

Het is nu zo’n 15 jaar geleden dat ik besloot uit te gaan zoeken waarom ik toch zo anders met de alledaagse dingen omging dan de meeste mensen om mij heen. Een bezoek aan een psycholoog bracht duidelijkheid: ik bleek hoogsensitief!

Na het lezen van vele boeken, publicaties en onderzoeken over dit onderwerp is mijn zoektocht naar wie ik ben tot een einde gekomen. Door inzicht in mijn manier van denken en voelen zijn al mijn vragen langzamerhand beantwoord. Door diverse trainingen en het volgen van de opleiding tot HSP-begeleider is mijn verhaal af. Nu ben ik klaar om mijn opgedane kennis en ervaringen met je te delen zodat ook jij een gelukkiger en rustiger leven kunt gaan leiden.

Als de wil aanwezig is om een andere manier van leven te gaan ontdekken is het voor bijna iedereen mogelijk met hoogsensitiviteit om te leren gaan. Omdat niet één HSP hetzelfde is, stem ik mijn begeleiding op elke persoon af. Dit kan individueel, maar voor de liefhebbers kan het ook in een groep.

Individuele begeleiding:

In 10 sessies leer ik je inzicht te krijgen in de wondere wereld van HSP’s en hoe je daar het best mee om kunt gaan. Dit doe ik aan de hand van praktische richtlijnen en uitleg met bijbehorende oefeningen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, er wordt niet ‘zweverig’ gedaan en er worden geen moeilijke of onbegrijpelijke termen gebruikt.

Groepsbegeleiding:

Met een groep van maximaal 5 personen maak ik een combinatie van wandelen, kennismaken en het bespreken van de begeleidingsmogelijkheden. In de prachtige omgeving van het Land van Maas en Waal neem ik jullie dan mee voor een verhelderende wandeling.

 

Als gecertificeerd HSP-begeleider ben ik gespecialiseerd in hooggevoeligheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling

Certificaat 1

Ik ben tevens ervaringsdeskundige en heb inmiddels geleerd hoe mijn kracht te vinden in mezelf en niet buiten mezelf.

Irene Haarmans

Ik wil jou ook graag helpen door je te begeleiden in de voor jou belemmerende factoren in het dagelijks bestaan.

Certificaat 2