Cadeaubon ‘AromaTouch™ massage’

49.00

Met deze bon geef je een vriend(in), familielid, kennis of collega een helende, therapeutische massage cadeau!
Een AromaTouch™ massage duurt ca. 25-30 minuten en vindt plaats op de rug, de nek, het hoofd en de voeten. Hierbij worden 8 verschillende essentiële oliën gebruikt, die elk een eigen functie hebben en in een specifieke volgorde worden aangebracht om zo elkaars werking te versterken…. > lees meer hier

N.B.: als je dit artikel bestelt ontvang je uiterlijk binnen 48 uur een op naam gestelde cadeaubon met een uniek bonnummer in de mail. Vul daartoe zodra je op de pagina ‘Afrekenen’ bent aan de rechterzijde onder het kopje ‘Extra informatie’, Bestelnotities (optioneel)’ de voor- + achternaam van de begunstigde in. Als daar bij het plaatsen van de bestelling geen naam is ingevuld gaan we ervan uit dat je geen gebruik wilt maken van deze optie en krijg je de versie van de cadeaubon zonder naam. 

Beschrijving

Een AromaTouch™ techniek vindt plaats op de rug, de nek, het hoofd en de voeten. Hierbij worden acht verschillende essentiële oliën gebruikt, die elk een eigen functie hebben en in een specifieke volgorde worden aangebracht om zo elkaars werking te versterken. De oliën zijn 100% puur en worden direct door het lichaam opgenomen. Ze dringen diep in het weefsel/de cellen en doen hun helende werking, daarnaast ontspant de AromaTouch™ massage fysiek en geestelijk. De zachte manier van masseren helpt bij pijnklachten, burn-out, stress, verminderde weerstand, vermoeidheid en is bij uitstek geschikt voor overgevoeligheid (HSP).

Een AromaTouch™ massage duurt ongeveer 25-30 minuten.